Uusi verkkokauppa on nyt julki!

Huippukalusteen verkkokaupan ilme on uudistunut! Verkkokaupan uudistaminen on ollut mielessämme jo pitkään, ja olemme innoissamme, että tämä uudistus on viimein saatu päätökseen. Uuden verkkokauppailmeen tavoitteena on miellyttävämpi ja inspiroivampi ostokokemus sekä kuluttaja- että yritysasiakkaillemme.

Halusimme luoda verkkokauppaan modernimpaa ja tyylikkäämpää ilmettä. Ulkoasun lisäksi olemme selkeyttäneet verkkokaupan kategoriajakoa. Nyt eri osa-alueiden tuotteet on helpompi löytää. Eri kalusteryhmät on jaoteltu päävalikkoon huoneittain, vaikkapa keittiöön tai makuuhuoneeseen sopiviksi. Lisäksi esimerkiksi sisustustarvikkeet, kuten matot, taulut ja valaisimet, ovat omassa kategoriassaan. Myös lapsille sopivat tuotteet ja eri mallistot löytyvät kätevästi omista valikoistaan.

Jotain vanhaakin kaupassamme kuitenkin on jäljellä – nimittäin edullinen toimitusmaksu, sekä markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat ja huippunopeat toimitukset varastotuotteille. Lisäksi valikoimamme pysyy valtavan monipuolisena ja uusi tuotteita saapuu jatkuvasti.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia uudistuneelle sivustollemme!