Järjestä:

Olohuone

Ladataan...

Olohuone on kodin tila, jossa on mukava oleskella rauhassa yksin tai viettää aikaa ystävien tai perheen kanssa. Toimiva olohuoneen sisustus vaatii sopivan kokoiset olohuoneen kalusteet. Sohva on mukava istuin, jossa mahtuu istumaan useampikin henkilö. Lepotuoli taas on yhden hengen rentouttava istuskelupaikka. Mikäli koti vaatii satunnaisesti lisää nukkumistilaa, on vuodesohva erinomainen valinta.

Olohuoneen pöytä voi olla monenlainen. Mikäli sohvapöytä on paikka, jossa välillä syödään, sen on hyvä olla isompi ja korkeampi. Pikkupöytä sopii pieneen tilaan ja esimerkiksi lisäpöydäksi. Kukkapöytä taas on olohuoneen ja muidenkin huoneiden kasveille sopiva säilytyspaikka.

Myös säilytyskalusteita tarvitaan. Säilytyslaatikko kätkee sisäänsä suuremmankin määrän tavaraa. Senkki on kaunis ja suosittu kaluste. Hylly tuo näytille vaikkapa halutut koriste-esineet tai valokuvat. Valikoimassamme ovat myös esimerkiksi olohuoneeseen tai keittiöön sopivat baarikalusteet. Valitse tyyliisi sopivat baarijakkarat ja baaripöytä, niin kotibaari on valmis. Katso kaikki olohuoneen kalusteet ja tilaa helposti netistä!