Järjestä:

Työpöydät ja koulupöydät

Atk-pöytä on erinomainen tietokonepöytä. Kirjoituspöytä ja koulupöytä sopivat myös läppärin käyttöön. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy sopiva työpöytä ja koululaispöytä jokaiseen tyyliin ja tarpeeseen, käytätpä sitä sitten työskentelyyn, pelaamiseen tai läksyjen tekemiseen. Tutustu myös laadukkaiden sähköpöytien ja työtuolien valikoimaan!

Ladataan...

ATK-PÖYTÄ, TIETOKONEPÖYTÄ JA PELIPÖYTÄ

ATK-pöytä on suunniteltu erityisesti tietokoneiden käyttöön. Se tarjoaa tilaa näppäimistölle, näytölle ja muille tietokoneen oheislaitteille, kuten tulostimelle ja kaiuttimille. Tietokonepöytä sisältää usein myös kaapelinhallintaratkaisuja, jotka pitävät johdot siisteinä ja järjestyksessä.

Pelipöytä on erityisesti pelaamiseen tarkoitettu työpöytä. Se on sopiva valinta usealle näytölle, pelikonsoleille ja muille pelivälineille. 


TYÖPÖYTÄ, KULMATYÖPÖYTÄ JA KIRJOITUSPÖYTÄ

Työpöytä tarjoaa hyvän työskentelytilan esimerkiksi läppärin kanssa käytettäväksi. Yhtä hyvin se voi toimia kirjoituspöytänä, jossa voi keskittyä kirjoitustehtäviin tai lukemiseen. 

Työpöytä voi olla myös kulmatyöpöytä, ja se voi sisältää laatikoita, hyllyjä tai kaappeja säilytystilaksi papereille ja toimistotarvikkeille. Kulmapöytä eroaa muodossa perinteisestä työpöydästä ja sopii mainiosti huoneen nurkkaan sijoitettavaksi.


KOULULAISPÖYTÄ ON LASTEN TYÖPÖYTÄ

Lasten työpöytä on suunniteltu erityisesti kouluikäisille lapsille ja nuorille. Koulupöytä voi olla aikuisten työpöytää pienempi ja matalampi, mikä tekee työskentelystä ja opiskelusta lapselle miellyttävämpää. Koululaispöytä voi sisältää myös säilytystilaa esimerkiksi kirjoille ja koulutarvikkeille.

Monipuolisesta valikoimastamme löytyy sopiva työpöytä, pelipöytä, koululaispöytä ja kirjoituspöytä jokaiseen tyyliin, käytätpä sitä sitten työskentelyyn, pelaamiseen tai läksyjen tekemiseen. Tilaa tarpeidesi mukainen pelipöytä, koulupöytä tai tietokonepöytä Huippukalusteelta edulliseen hintaan!