Järjestä:

Sharp kalustesarja

Sharp on tyylikäs ja korkeakiiltoinen lipastosarja. Sharp-malliston valkoinen senkki ja valkoinen lipasto sopivat upeasti modernin sisustuksen ystävälle. Korkeakiilto-lipaston vetolaatikoissa ja ovissa on hidastinmekanismit. Osta Sharp-korkeakiilto-senkki ja -lipasto nopealla toimituksella!

Ladataan...

KORKEAKIILTOSENKKI JA KORKEAKIILTOLIPASTO

Korkeakiilto-senkki ja korkeakiilto-lipasto ovat valmistettu materiaalista, joka heijastaa voimakkaasti valoa ja tuottaa kiiltävän pinnan. Tällaisten korkeakiiltoisten huonekalujen pintakäsittely on suunniteltu kiiltämään. Tämä ominaisuus tekee Sharp-huonekaluista modernin ja tyylikkään näköisiä.

Korkeakiiltoinen lipasto ja senkki soveltuvat esimerkiksi sisustukseen, johon halutaan lisätä hieman luksusta. Sharp-huonekalut ovat elppohoitoisia, koska niiden sileä pinta on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Ne ovat monikäyttöisiä huonekaluja, jotka tarjoavat säilytystilaa erilaisille esineille, kuten astioille, kirjoille, vaatteille tai elektroniikalle.

 

SHARP - VALKOINEN LIPASTO JA VALKOINEN SENKKI

Sharp-sarjan valkoinen senkki ja valkoinen lipasto ovat viimeistelty kiiltäväksi maalaamalla. Kiilto-osat ovat tuotteiden ovissa ja vetolaatikoiden etusarjoissa. Sharp-kalusteiden runko on tehty pinnoitetusta kalustelevystä. Sharp tuotteet viimeistellään 6 mm harmaalla karkaistulla lasilla, joka antaa tuotteille upean ilmeen.

Sharp-tuotteiden vetimettömät ovet ja laatikot on uritettu siten että avaaminen on helppoa urasta vetämällä. Tuotteissa on myös mukana kiinnitysraudat, joilla kalusteen saa kiinnitettyä tarvittaessa turvallisesti seinään. Sharp-sarjan tuotteet voit ostaa lisähintaan myös valmiiksi koottuna, mutta tuotteiden kokoaminen on onnistuu toki osaavalta henkilöltä itseltäkin selkeiden kuvallisten kasausohjeiden ansiosta. Osta uusi komea valkoinen lipasto tai valkoinen senkki kotiisi erittäin edulliseen tarjoushintaan! Sharp-tuotteita on saatavilla rajoitetusti.