Järjestä:

Mekanismituolit

Mekanismituoli eli recliner-tuoli on usein se olohuoneen mukavin paikka istua. Mekanisminojatuoli, jossa selkänoja laskeutuu alas, on todellinen luksusluokan nojatuoli rentoutumiseen ja ajan viettämiseen vaikka kirjaa lukien. Suuresta valikoimastamme löydät niin kankaiset kuin nahkaisetkin recliner-tuolit.

Yleisesti mekanismituolit ovat pyöriviä. Lisäksi niissä on ulosvedettävä jalkarahi joko kahvalla, klipsillä tai sähkökäyttöisesti. Nostoavusteinen mekanisminojatuoli on kätevä iäkkäämmille ihmisille. Tällaiset senioreillekin sopivat recliner-tuolit löytyvät tottakai myös valikoimistamme. Tilaa jo tänään! Meiltä saat myös muut sohvat ja lepotuolit monipuolisesti.

Ladataan...

Mekanismituolien mekanismi tulee öljytä tarvittaessa. Painapakkauksessa myytävä synteettinen vaseliini on tehokas voiteluaine mekanismeille. Voitelu estää tehokkaasti mekanismista syntyvää ääntä. Mekanismi voidellaan tehtaalla, mutta usein voiteluaine kuivuu varastoinnin aikana ja tuotteen käyttöönotonyhteydessä on syytä tehdä uudelleen voitelu mikäli mekanismista kuuluu häiritsevää ääntä.