Järjestä:

Chesterfield-sohvat

Kun etsinnässä on jämäkkä ja aito nahkasohva tai nahkainen nojatuoli, tutustu Chesterfield-mallistoon! Nämä napitetut nahkasohvat, tuolit, nahkarahit ja sängynpäädyt tuovat klassista tyylikkyyttä kotiisi. Chesterfield-sohvat ovat EU:ssa huolella valmistettua aitoa käsityötä, kuten myös Chesterfield-nojatuolit. Niiden materiaali on laadukasta Rub Off -antiikkinahkaa, ja niissä on Zig-Zag -jousitus. Istuinosat on varustettu irtotyynyillä.

Ladataan...

AITO NAHKASOHVA UPEISSA VÄREISSÄ

Chesterfield-sohvaa on saatavilla yhden, kahden, kolmen ja neljän istuttavana sekä useissa eri väreissä. Myös kulmasohva kuuluu valikoimaan. Valkoinen nahkasohva sopii neutraalina vaihtoehtona kauniiksi kalusteeksi useimpiin sisustusväreihin. 

Vihreä tai punainen nahkasohva on todellinen sisustuksen katseenkiinnittäjä. Ruskea nahkasohva on loistava valinta myös esimerkiksi ravintoloihin. Korkean laatunsa vuoksi Chesterfield-sohvat ja muut sarjan tuotteet sopivatkin loistavasti myös julkisten tilojen kalusteiksi.  


CHESTERFIELD-NOJATUOLI JA -NAHKARAHI

Chesterfield-tuolin malleista löytyy sekä upea nahkainen nojatuoli että johtajan työtuoli. Chesterfield-nojatuoli nahkarahilla tai ilman on korumaisen kaunis kaluste esimerkiksi olohuoneeseen tai työhuoneeseen. Siinä on myös mukava ja tukeva istuskella. 

Lisäksi Chesterfield-nojatuoli sopii yhtä lailla julkisten tilojen käyttöön. Työskentelyyn tarkoitetun Chesterfield-tuolin selkänojan kaltevuus on säädettävissä, ja istumamukavuus on taattu. Voit kysyä meiltä tuotteisiin myös muita nahkavärejä. Tutustu ja ihastu!