Järjestä:

Sohvapöydät

Ladataan...

Sohvapöytä tuo sekä käytännöllisyyttä että kauneutta olohuoneeseen. Sohvapöytä toimii niin laskutilana, säilytystilana kuin tarjoilupöytänäkin. Sohvapöydästä saat myös olohuoneen keskipisteen ja koko sisustuksen yhteen sitovan elementin, joten olohuoneen pöydän hankintaan kannattaa ehdottomasti panostaa. 

Huippukalusteen verkkokaupasta löydät pyöreät, neliskulmaiset, korkeat ja matalat sohvapöydät monissa eri malleissa ja materiaaleissa. Oli etsinnässäsi sitten moderni, perinteinen, skandinaavinen tai kustavilainen sohvapöytä, meiltä löydät juuri oikean sohvapöydän. Sopisiko kotiisi esimerkiksi akaasiapuinen Acazia-sohvapöytä, pyöreä Austin-sohvapöytä tai Karuwood-sarjan sohvapöytä?

Sohvapöytä tai pikkupöytä on loistava paikka sisustustuotteille. Säilytyskori tai säilytyslaatikko auttaa pitämään olohuoneen järjestyksessä, ja tarjotin toimii alustana esimerkiksi leffaherkuille tai sisustuselementeille. Jos taas olohuoneesi kaipaa lisää valoa, meiltä löydät myös laajan valikoiman valaisimia

Tutustu Huippukalusteen valikoimaan ja tilaa sohvapöytä kotiin toimitettuna!