Järjestä:

Riippukeinut

Korikeinu on ihana rentoutumispaikka lämpimänä kesäpäivänä. Oletko koskaan haaveillut omasta riippukeinusta, jossa voit istuskella pihalla ja nauttia kauniista säästä? Meiltä löytyy toivomasi laadukas riipputuoli telineellä tai ilman. Riippukeinu telineellä on sijoitettavissa minne vain. Se sopii hyvin pihakeinuksi, mutta rottinkikeinua voi käyttää myös sisätiloissa ympäri vuoden. Rottinkinen riippukeinu on mukava ja tyylikäs. Hanki omasi!

Ladataan...

RIIPPUTUOLISSA RENTOUTUU

Korikeinu on ihana kaluste rentoutumiseen. Riippukeinu soveltuu mainiosti terassille, parvekkeelle, puutarhaan tai vaikka olohuoneeseen. Riipputuolin voi asentaa esimerkiksi puuhun tai kattoon. Korikeinu tarjoaa erinomaisen paikan lukea, ottaa torkut tai vain nauttia ympäröivästä luonnosta. 

Rottinkikeinu on trendikäs valinta, jonka materiaali tuo ripauksen luonnollista kauneutta ja eleganssia mihin tahansa tilaan. Rottinkiset riippukeinut ovat kevyitä mutta kestäviä. 

 

RIIPPUKEINU TELINEELLÄ

Riipputuoli telineellä tarjoaa vapautta ja joustavuutta, sillä se ei vaadi kiinteää asennuspaikkaa. Liikuteltavaa telinettä voi myös siirrellä paikasta toiseen. 

Riippukeinu telineellä on helppo asentaa ja purkaa, joten se sopii erinomaisesti tilapäiseen käyttöön tai vaihteleviin olosuhteisiin. Haluavatko lapset riipputuolin lainaa omaan huoneeseen, tai valjastatko korikeinusta etätyöpisteen kesäksi? Telineen avulla tämä onnistuu vaivatta!

 

KORIKEINU KOTIIN HUIPPUKALUSTEELTA

Korikeinusta kannattaa pitää hyvää huolta. Riippukeinujen polyrottinkipunosten alla käytetään rautarunkoa. Rautarunkoinen tuote voi käytössä ruostua, ja ruoste voi värjätä punosta. Punoksen voi pestä ruosteen aiheuttamasta värjäytymästä esimerkiksi etikalla. 

Riippukeinuun on saatavilla myös vettä hylkivä pehmuste. Tutustu suosittujen riipputuoliemme valikoimaan, ja tilaa omasi Huippukalusteelta erittäin edulliseen hintaan!