Järjestä:

Piha

Kaipaisiko kotisi uusia pihakalusteita? Olisiko aika päivittää terassikalusteita tai parvekekalusteita? Meiltä löydät upeita kesäkalusteita edullisin hinnoin, kuten laadukkaat ja tyylikkäät pihasohvat. Ulkokalusteita ovat myös mm. ulkona käytettävät pihapöydät ja pihatuolit. Valikoimassamme on esimerkiksi rottinkisia ulkokalusteita sekä muovisia ja polyrottinkisia pihakalusteita. Perinteinen valita ovat puiset pihakalusteet, ja meiltä saat myös kestäviä metallisia pihakalusteita. Tervetuloa valitsemaan upeita kesäkalusteita!

Ladataan...

ULKOKALUSTEITA MONIPUOLISESTI 

Ulkokalusteet ovat ihanteellisia ruokailuun tai seurusteluun ulkotiloissa. Kesäkalusteet sopivat myös mukavaan lekotteluun ja auringossa rentoutumiseen. Grillauslaitteet ja tulisijat puolestaan tarjoavat paikan ruoanlaittoon ja grillaamiseen ulkona perheen ja ystävien kanssa. Myös ulkokeittiöt löytyvät ulkorakennusten valikoimastamme. 

Ulkokalusteita on olemassa monenlaisia erilaisiin käyttötarkoituksiin, tiloihin ja tyyleihin. Ulkokalusteryhmät koostuvat yleensä pihapöydästä ja sopivasta määrästä pihatuoleja tai pihasohvia. Ne on suunniteltu ulkokäyttöön ja sopivat erinomaisesti yhteiseen ajanviettoon ja ruokailuhetkiin terassilla, parvekkeella tai pihalla.

Pihasohvat ovat kesäkalusteita, joissa voit istua ja rentoutua mukavasti ulkotiloissa – miksipä ei myös ottaa päiväunet. Myös ulkosohvaryhmiä sekä -lepotuoleja löytyy valikoimastamme. Aurinkotuolit taas ovat ihanteellisia auringonottoon. Katso myös mukavat riippukeinut sekä puiset pihakeinut!

 

PARVEKEKALUSTEITA PIENEEN ULKOTILAAN

Parveke on yleensä melko pieni ulkoilutila, mutta siitä saa tehtyä sitäkin kauniimman kesäkeitaan! Oikein valituilla parvekekalusteilla siitä voi muokata viihtyisän ja käytännöllisen oleskelupaikan. Kun valitset sopivia parvekekalusteita, ota huomioon parvekkeen koko ja muoto. Valitse sellaisia parvekekalusteita, jotka eivät tee tilasta liian ahtaan tuntuista.

Monikäyttöiset parvekekalusteet ovat näppärä tilaratkaisu. Esimerkiksi taitettavat pöydät tai penkit, jotka voidaan taittaa tai pinota tarvittaessa, säästävät tilaa. Pehmusteilla ja mukavalla selkänojalla varustetulla parveketuolilla on rentouttavaa istuskella. Valitsemalla parvekekalusteet huolellisesti voit luoda parvekkeestasi toimivan ulkotilan, jossa saat nauttia auringosta ja raikkaasta ilmasta!

 

TERASSIKALUSTEITA MONENLAISEEN AJANVIETTOON

Luo kodikas, mukava ja kutsuva ulkotila kotiisi terassikalusteilla! Sopivat terassikalusteet tekevät terassistasi viihtyisän oleskelualueen. Terassikalusteita ovat esimerkiksi ulkokalusteryhmät, joissa pihalla ruokailu on miellyttävä kokemus, sekä pihasohvat, joissa saat rentoutua rauhassa. 

Valitse säänkestäviä terassikalusteita, kuten polyrottinkisia, puisia, muovisia tai metallisia terassikalusteita, varsinkin siinä tapauksessa, että terassillasi ei ole suojaavaa katosta. Harkitse myös säilytysratkaisuja, kuten penkkejä tai säilytyslaatikoita, joissa voit säilyttää tyynyjä, peittoja tai muita tarvikkeita. Lisäksi aurinkovarjo toimii suojana auringonpaisteelta.

 

HUIPPUKALUSTEELTA PIHAKALUSTEITA JOKAISEEN MAKUUN

On tärkeää valita kotiisi pihakalusteita, jotka sopivat omiin tarpeisiisi ja tilaasi. Materiaaleissa on paljon valinnanvaraa. Polyrottinkikalusteet kestävät monenlaisissa sääolosuhteissa erinomaisesti. Rottinkiset ulkokalusteet ovat suosittuja tyylikkäitä, ja puiset pihakalusteet ovat perinteisiä suomalaisessa pihakuvassa. 

Valikoimamme puutarhakalusteet sisältävät myös upeat pihasohvat, joihin mahtuu useampikin henkilö istuskelemaan. Lisäksi löydät kaupastamme supersuositut riippukeinut sekä pihakeinut, joissa on mukava levähtää. Suunnittele oma pihasi, ja tilaa mieleisiäsi pihakalusteita edullisesti verkkokaupastamme!