Järjestä:

Oregon kalustesarja

Countryhenkinen massiivipuinen koko kodin kalustesarja.

Ladataan...

Oregon kalusteet ovat valmistettu maalatusta massiivi acaziasta ja mangosta. Tuotteet tehdään käsityönä, joten jokainen tuote on oma yksilönsä, eikä kahta täysin samanlaista Oregon tuotetta ole.

Oregon kalusteille ominaista ovat mittojen poikkemat toisistaan, sekä visuaaliset pintaviat. Tuotteissa voi ilmeta halkamia ja värieroja. Häiritseviä halkeamia voi korjata valkoisella lakkakitillä jota on saatavilla rautakaupoista.

 

Ennen käyttöönottoa kannattaa Oregon kaluste pyyhkiä kostealla rätillä. Kannattaa myös ottaa huomioon että uutena väriä saattaa irrota jonkinverran kalusteesta. Lipastojen, pöytien ja tuolien pohjaan kannattaa asentaa huopatassut. Myöskin kuumien astioiden käyttöä tulee välttää pöytien pinnoilla. Pöydän pinta tulee aina suojata liinalla tai tabletilla.

 

Uuden kalusteen pintannasta voi lähteä voimakasta hajua uutena, koska tuote ei pääse tuulettumaan tehdaspakkauksessaan. Haju lähtee  pois tuulettamalla kaappia siten että myös ovet ovat avoinna kaapista. Jos tuote on pienessä tilassa eikä huoneessa ole koneellista ilmanvaihtoa voi tämä haju olla häiritsevää. Tuuletuksen aikana ei kaapissa tulisi olla tavaraa jotta kaikki pinnat pääsevät tuulettumaan kunnolla.

Kotikonstein hajua voi poistaa myös seuraavalla tavalla:
Ruokasooda, viinietikka ja aktiivihiili imee hajua tehokkaasti. Esimerkiksi ruokasoodaa voi laittaa suoraan mukiin ja muki kaapin sisälle

 

Homeläiskät ovat myös mahdollisia tuotteen pinnalla. Home ei kuitenkaan pääse maaltun puun sisälle, joten home voidaan pyyhkinä rätillä pois

 

Oregon kalusteet, sekä kuljetuskontti käsitellään tehtaalla hyönteisten torjunta-aineella ennen lähetystä, mahdollisesti puussa elävien toukkien hävittämiseksi. Joskun puussa elävä toukka voi selvitä elävänä Suomeen saakka. Toukan voi havaita puussa olevasta noin 1mm reiästä josta valuu tuoretta valkoista puunpurua. Toukka on vaaraton eikä se siirry muihin puulajeihin. Torjuntaan  voi käyttää malasiinia joka on tehokas puutoukan torjuja.