Järjestä:

Parvisängyt

Parvisänky on todellinen tilaihme. Pikkuparvi eli puoliparvi on matalampi parvisänky, kun taas korkea parvisänky kätkee alleen vaikka työpisteen. Huippukalusteelta on helppo tilata laadukas parvisänky tai puoliparvisänky edulliseen hintaan. Mikäli toivot tilaa säästävää sänkyä useammalle henkilölle, katso kerrossängyt. Toimitamme tuotteet pihaasi asti!

Ladataan...

PARVISÄNKY SOPII LAPSILLE JA AIKUISILLE

Korkea parvisänky on tilaihme, jonka alle voi sijoittaa vaikkapa koulupöydän, tuolin tai pikkusohvan. Tällainen lisätila on erityisen hyödyllistä pienissä huoneissa, kuten lastenhuoneissa tai opiskelijan asunnoissa. Korkeaan parvisänkyyn päästään tikkaiden tai portaiden kautta. Korkeammat parvisängyt mahdollistavat lastenhuoneeseen myös kivat majaleikit tai mukavan oleskelualueen sängyn alle.

 

PUOLIPARVISÄNKY ON MATALAMPI PIKKUPARVI

Pikkuparvi on matalampi parvisänky, jonka alla on säilytystilaa esimerkiksi hyllyille tai laatikoille. Vaikka puoliparvi ei ole kovin korkea, se säästää mukavasti huonepinta-alaa. Kysymys siitä, onko puoliparvisänky parempi vaihtoehto kuin korkea malli, riippuu pitkälti yksilöllisistä tarpeista ja huonetilan käytöstä. Puoliparvi sijaitsee esimerkiksi lähempänä lattiaa kuin korkea parvisänky, joten siihen pääsee kipuamaan helpommin. Pikkuparvi voikin olla kätevä valinta erityisesti nuoremmille lapsille.