Järjestä:

Jenkkisängyt

Jenkkisänky on erittäin suosittu sänky. Tässä muhkeassa sängyssä on alimpana runkopatja. Sen päällä on välipatja, joka voi olla vaahtomuovi- tai joustinpatja. Päällimmäisenä jenkkisängyssä on sijauspatja. Esimerkiksi UniLux- tai Basic Amor -jenkkisänky on erinomainen valinta hyviin yöuniin. Sängyissä on tyylikäs verhoilu sekä korkealaatuiset materiaalit. Tutustu halutessasi myös runkosänkyihin.

Ladataan...

JENKKISÄNKYJÄ KAIKKIIN TARPEISIIN

Jenkkisängyt tarjoavat ylellisen ja tukevan alustan levätä, ja niiden erilaiset koot sopivat kaikkiin tiloihin. Olipa sinulla sitten pieni tai suuri huone, hyvä jenkkisänky on aina oikea valinta. Jenkkisängyt ovat suosittu ja monipuolinen sänkymalli, ja ne ovat suosittuja monissa maissa ympäri maailmaa. Nämä pedit ovat nimeltään jenkkisänkyjä, koska ne ovat erityisen suosittuja Yhdysvalloissa. Jenkkisängyt on suunniteltu tarjoamaan erinomaista nukkumismukavuutta.

Jenkkisänkyjen suosio perustuu niiden ainutlaatuiseen rakenteeseen. Ne koostuvat useista kerroksista, jotka yhdessä luovat optimaalisen tuen ja mukavuuden. Patjan alla oleva jousituskerros auttaa jakamaan painon tasaisesti ja vähentää painepisteitä kehossa. Tämän ansiosta hyvä jenkkisänky antaa parhaan mahdollisen tuen selällesi ja niskallesi. Jenkkisängyn päällimmäinen kerros on pehmeää materiaalia, joka muotoutuu kehosi mukaan ja tarjoaa ylimääräistä mukavuutta. Voit unohtaa epämukavat yöunet ja nukkua kuin hotellissa.

 

MITEN LÖYTÄÄ ITSELLE PARAS JENKKISÄNKY

Kun etsinnässä on tarpeisiisi paras jenkkisänky, kannattaa ensiksi pohtia sängyn kokoa. Valikoimastamme löytyy erikokoisia jenkkisänkyjä. Voit valita esimerkiksi queen-koon sängyn, jos haluat keskikokoisen vaihtoehdon. Tällainen leveydeltään 160 cm jenkkisänky sopii täydellisesti pariskunnille sekä myös yksinnukkujille, jotka haluavat hieman enemmän tilaa.

Jos taas etsit todella tilavaa jenkkisänkyä, king-size-sänky on sinulle täydellinen valinta. Tämä jenkkisänky 180x200 cm koossa auttaa todella rentoutumaan täysin unien maailmassa. King-size-sänky tarjoaa runsaasti tilaa liikkua ja venytellä, joten voit herätä aamulla virkeänä ja valmiina uuteen päivään.

Mikäli sinulla on pienempi tila käytettävissäsi, meillä on myös tarjolla erittäin kompakteja vaihtoehtoja, kuten single- tai twin-koon sängyt. Nämä sopivat täydellisesti lapsille tai vierashuoneeseen, kun haluat tarjota mukavan nukkumispaikan vierailijoillesi. Vaikka nämä sängyt ovat pienempiä kooltaan, ne eivät tingi mukavuudesta tai laadusta. 140 cm jenkkisänkyyn mahtuu kaksikin henkilöä, ja 120 cm jenkkisänky tarjoaa leveästi nukkumistilaa yhdelle nukkujalle. Valitse juuri sinulle sopiva sänkykoko, ja tilaa valikoimastamme hyvä, edullinen jenkkisänky! Olipa kyseessä queen-, king-, single- tai twin-koko, saat juuri sellaisen sängyn kuin haluat ja ansaitset.

Yksi merkittävimmistä eduista jenkkisänkyjen monikerroksisessa rakenteessa on niiden kyky vähentää liikkeen siirtymistä sängyssä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos toinen nukkuja liikkuu tai kääntyy sängyssä, toinen nukkuja ei tunne liikkeen vaikutusta kovin voimakkaasti. Tämä ominaisuus tekee jenkkisängyistä erityisen houkuttelevia pariskunnille, jotka saattavat liikkua eri tavoin nukkuessaan.

 

JENKKISÄNGYN JA RUNKOSÄNGYN ERO

Jenkkisängyssä välipatja on yleisesti täysleveä, jolloin sängyssä on kokoleveä jousitus. Tällöin parisängyssä on hyvä nukkua myös keskellä sänkyä, eli ikävää rakoa ei jää sänkyjen väliin kuten runkopatjassa. Jenkkisängyn alinosa kuitenkin koostuu yleensä kahdesta erillisestä osasta jolloin tuotteen siirtely ja kuljettaminen on helpompaa. Jenkkisängyn usea kerros tarkoittaa myös useiten sitä että tuotteessa on matalammat jalat kuin runkopatjasängyssä. Muuten nukkumakorkeus menisi liian korkeaksi. Moni arvostaa taas runkopatjojen korkeampia jalkoja, jolloin siivous on sängyn alta helpompaa.

 

HYVÄ EDULLINEN JENKKISÄNKY HUIPPUKALUSTEELTA

Hyvä, edullinen jenkkisänky on erinomainen investointi hyvään uneen ja pitkäaikaiseen mukavuuteen. Jenkkisänky tarjoaa erinomaisen tuen selälle ja nivelille, mikä voi auttaa vähentämään selkäkipuja ja parantamaan unen laatua.

Huippukalusteen valikoimasta saat jenkkisängyt edullisin hinnoin. Eri kokoja on saatavilla laajasti, esimerkiksi leveydeltään 120 cm, 140 cm ja 160 cm jenkkisänky. Erittäin muhkean unielämyksen tarjoaa suurempi jenkkisänky 180x200 koossa. Suurin osa malleista on heti saatavilla varastostamme. Toimitamme jenkkisängyt sinulle nopeasti kotiin asti. Tervetuloa sänkyostoksille verkkokauppaan tai myymäläämme!