Järjestä:

Jenkkisängyt

Ladataan...

Jenkkisänky on erittäin suosittu sänky. Tässä muhkeassa sängyssä on alimpana erillinen alarunko. Sen päällä on välipatja, joka voi olla älyvaahto- tai joustinpatja. Päällimmäisenä jenkkisängyssä on sijauspatja. Esimerkiksi UniLux- tai Basic Amor -jenkkisänky on erinomainen valinta hyviin yöuniin edullisesti. Sängyissä on tyylikäs verhoilu sekä korkealaatuiset materiaalit.

Huippukalusteen valikoimasta saat jenkkisängyt edullisin hinnoin. Eri kokoja on saatavilla laajasti, esimerkiksi 80, 90, 120, 160 tai 180 cm leveä jenkkisänky. Suurin osa malleista on heti saatavilla varastostamme. Toimitamme jenkkisängyt sinulle nopeasti kotiin asti. Tutustu halutessasi myös runkosänkyihin. Tervetuloa sänkyostoksille verkkokauppaan tai myymäläämme!

Mikä on jenkkisängyn ja runkosängyn ero? Jenkkisängyssä välipatja on yleisesti täysleveä, jolloin sängyssä on kokoleveä jousitus. Tällöin parisängyssä on hyvä nukkua myös keskellä sänkyä, eli ikävää rakoa ei jää sänkyjen väliin kuten runkopatjassa. Jenkkisängyn alinosa kuitenkin koostuu yleensä kahdesta erillisestä osasta jolloin tuotteen siirtely ja kuljettaminen on helpompaa. Jenkkisängyn usea kerros tarkoittaa myös useiten sitä että tuotteessa on matalammat jalat kuin runkopatjasängyssä. Muuten nukkumakorkeus menisi liian korkeaksi. Moni arvostaa taas runkopatjojen korkeampia jalkoja, jolloin siivous on sängyn alta helpompaa.