Järjestä:

Lasten parvisängyt

Tervetuloa tutustumaan upeisiin lasten parvisänkyihin! Mikäli lastenhuoneessa nukkuu useampi napero, katso myös lasten kerrossängyt. Myös Unipuu-parvisänky ja Nukkumatti-parvisänky löytyvät verkkokaupastamme. Hanki täydellinen, turvallinen ja laadukas parvisänky lapselle! Tutustu myös muihin hauskoihin lasten sänkyihin, kuten autosänkyihin.

Ladataan...

KORKEA PARVISÄNKY LAPSELLE VAPAUTTAA LEIKKITILAA

Korkea parvisänky vapauttaa lattiatilaa alapuoleltaan, mikä mahdollistaa muiden huonekalujen, kuten koulupöydän, sohvan tai vaatekaapin, asettamisen sängyn alle. Tällainen parvisänky lapselle tarjoaa useita hyödyllisiä ominaisuuksia. Moni korkea parvisänky sisältää rakennetun työpöydän tai istuimen alapuolella. Näin lapselle löytyy kiva paikka niin opiskeluun kuin leikkimiseen, vaikkapa nukkekotia tai pelejä varten.

 

LASTEN PUOLIPARVISÄNKY ON MATALA PARVISÄNKY

Lasten puoliparvisänky on enemmän kuin vain sänky. Matala parvisänky tarjoaa ylimääräistä säilytystilaa alapuolelleen esimerkiksi leluille, kirjoille tai peleille. Huippukalusteella on laaja valikoima erilaisia lasten puoliparvisänkyjä eri väreissä ja materiaaleissa. Hyödynnä pienenkin lastenhuoneen kaikki tila hankkimalla matala parvisänky!

 

UNIPUU-PARVISÄNKY JA NUKKUMATTI-PARVISÄNKY

Unipuu-parvisänky on laadukas ja suosittu valinta lasten parvisängyksi. Unipuu-parvisängyt ovat tunnettuja monipuolisesta suunnittelustaan. Niiden materiaalina on mdf- ja huonekalulevy, ja niissä on hengittävä sälepohja sekä tikapuut. Turvallisuus on huomioitu turvalaitojen avulla. Unipuu-parvisänky toimitetaan osissa.

Nukkumatti-parvisänky on massiivimäntyinen sänky, joka on tehty EU:n alueella. Huippusuosittu Nukkumatti-parvisänky on lujaa tekoa, ja voit olla varma, että saat laadukkaan tuotteen, joka kestää pitkään.