Rottinkikalusteet

Rakastu rottinkiin! Rottinki on taas materiaalina suosiossa. Ihanista luonnonrottinkituotteista löytyy vaihtoehtoja moneen sisustukseen. Rottinkikalusteet tuovat pehmeyttä ja lämpöä kotiisi. Rottinkihuonekalut ovat myös ekologinen ja ajaton materiaalivaihtoehto.

Huippukalusteelta löydät rottinkikalusteet monipuolisesti. Valitse esimerkiksi haluamasi rottinkipöytä, ja yhdistä siihen haluamasi rottinkituolit. Rottinkisohva on kaunis yksityiskohta kotiin sekä pihalle. Myös esimerkiksi lampunvarjostimia on saatavilla rottinkisina. Tutustu myös rottinkisiin pihakalusteisiin!

Muistathan ettei rottinki ole luonnostaan virheetön materiaali eli siihen kuuluu materiaalissa olevat värivirheet ja halkeamat. Esimerkiksi halkeamat näkyvät selviten maalatussa rottingissa joka on tuotteen ominaisuus. Pintahalkeama ei vaikuta tuotteen kestävyyteen tai käytettävyyteen. Rottinkia tulee luonnonmateriaalina myös hoitaa, eli se tarvitsee kosteutta pysyäkseen kestävänä. Rottinkia on hyvä kostuttaa aika-ajoin esimerkiksi suihkepullolla. Rottinki kalustetta ei saa kuitenkaan jättää vesisateeseen. On myös huolehdittava ettei kesällä paahtava aurinko pääse kuivuttamaan tuotetta liikaa jolloin varsinkin maalatuissa pinnoissa maali voi halkeilla pois ja luonnonvärinen rottinki harmaantua. Ravistuneen ja halkeilleen maalipinnan voi helposti uudelleen maalata esimerkiksi spray maalilla pinnan puhdistuksen jälkeen.