Järjestä:

EGO-sähköskootterit

Valikoimamme EGO-sähköskootterit ja -sähköpotkulaudat valmistetaan kahdella eri tehtaalla Kaukoidässä. Sähkömopot ovat CE-hyväksyttyjä ja monipuolisesti varusteltuja. EGO-tuotteet tunnetaan tekniikaltaan ja laadultaan varmatoimisiksi. Valitse tuotteiden joukosta sinulle paras sähköskootteri tai sähköpotkulauta Huippukalusteen valikoimasta!

Ladataan...

SUOSITTU SÄHKÖPOTKULAUTA JA SÄHKÖSKOOTTERI

Sähköpotkulauta sekä sähköskootteri ovat nousseet viime vuosina suosituiksi. Ne tarjoavat tehokkaan ja kätevän tavan liikkua lyhyitä matkoja. Sähköskuutti ja sähkömopo yhdistävät helppokäyttöisyyden, nopeuden ja ympäristöystävällisyyden, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon niin työmatkoille kuin vapaa-ajan aktiviteetteihin.

Sähköskuutti yhdistää perinteisen potkulaudan ja sähkömoottorin voiman. Se kulkee sähköllä, mikä tarkoittaa päästöttömiä ja ympäristöystävällisempiä ajokilometrejä. Sähköpotkulauta onkin houkutteleva vaihtoehto niille, jotka haluavat vähentää omaa hiilijalanjälkeään. Itselle paras sähköpotkulauta löytyy eri malleja tutkailemalla. Sähkömopo sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille käyttäjille. Sen avulla liikut nopeasti ja näppärästi paikasta toiseen. Sähköskootterit ovat pienikokoisia, kevyitä ja ekologisia kulkuneuvoja.

 

SÄHKÖMOPO JA SÄHKÖSKUUTTI SUOMESSA

Suomessa sähköskootterin tai sähköpotkulaudan sallittu huippunopeus on 25 km / h. Liikenteessä näillä laitteilla tulee noudattaa polkupyöräilijän liikennesääntöjä. Sähkömopon ajaminen ei vaadi ajolupaa tai liikennevakuutusta, eikä sitä tarvitse rekisteröidä.

Sähköpotkulauta on hyvä lukita, kun se jätetään esimerkiksi pyörävarastoon tai kaupan pihalle. Kiinnitä lauta esimerkiksi vaijerilukolla. Tutustu Huippukalusteen valikoimaan, ja tilaa haluamasi sähköskuutti tai sähköskootteri!

Tietoa litium ioni akuista täältä!