Historiaa:
Kaluste-Valiot Oy on Kajaanilainen perheyritys joka on perustettu vuonna 1985. Yrityksemme valmistaa laadukkaita kodinkalusteita ja kalustekokonaisuuksia Kajaanin tehtaallamme teknologiapuistossa. Ajatus tehdastuotannon aloittamisesta lähti Kajaaniin lehtikankaalla sijaitsevassa omakotitalon autotallista, jossa ensimmäiset huonekalujen prototyypit valmistettiin. Prototyyppejä esiteltiin huonekalumyymälöissä ympäri Suomen ja niiden huomattiin herättävän kiinnostusta. Tämän jälkeen sopivien tehdastilojen löydyttyä sarjatuotanto aloitettiin ja toimituksen myymälöihin saatiin käyntiin. Tehtaan tuotantoon kuuluu lähinnä massiivipuiset sängyt, lipastot, vaatekaapit ja kirjoituspöydät ajatuksella ”laatuja ja yksilöllisistä kauneutta kotiisi”
Kaluste-Valioiden valmistamia huonekaluja myydään 130 jälleenmyyjäliikkeessä ympäri suomen.
Tehtaan rinnalle Kajaaniin laajennettiin vuonna 1995 myös oma tehtaanmyymälä. Samaan aikaan tehtaan konekanta modernisoitiin tietokone ohjatuksi. 2000 -luvulla yritys aloitti myös huonekalujen maahantuonnin Baltian maista, Aasiasta ja Usasta. Vuonna 2007 Kaluste-Valiot avasi verkkokaupan. www.huippukaluste.fi jota on kehitetty jatkuvasti.

Miksi ostaa meiltä?
Valtaosa tuotteistamme on saatavilla suurvarastoltamme Kajaanissa. Edullisen hinnoittelumme mahdollistaa oman valmistuksemme lisäksi suuret ostoerät suoraan valmistajilta, jolloin välikäsiä ei tarvita ja tuotteet voidaan tarjota suoraan kuluttajille aina parhaaseen hintaan. Volyymien ansiosta myös toimitusketjumme on erittäin tehokas ja pystymme tarjoamaan kuljetuksen asiakkaalle edullisesti.

Meille on tärkeää myös ekologisuus. Omassa Kajaanin tuotannossa käytämme pääsääntöisesti massiivipuuta, joka käsitellään vesiohenteisin, ympäristöystävällisin pintakäsittelyainein.
Varmistamme myös eettisyyden ja hyvät työolosuhteen tuottamienne kalusteiden valmistajilta ympäri maailman. Myös valmistuttamiemme huonekalujen materiaalien alkuperä selvitetään aina. Tuottajilta vaaditaan myös että käytetty puuraaka-aine on SFC sertifioitua, jolla varmistamme ettei tuotanto vahingoita sademetsiä.
Pakkauksissamme käytämme mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja, joka osaltaan vähentää syntyvää jätettä.
Kuulumme myös Suomen vahvimmat sertifikaatin alle , joka kertoo yrityksen vakavaraisuudesta